PIHANEUVONTAKÄYNTI


Moni asia pihapiirissä voi askarruttaa mieltä ja ratkaisun löytäminen voi olla vaikeaa omin avuin. Myös pihasuunnittelutarpeen arviointi voi olla haasteellista ilman asiantuntija-apua. Tällaiseen tarpeeseen neuvontakäynti on edullinen ja nopea palvelu.


Uudiskohteessa saat neuvoja esimerkiksi pihan maamassojen käsittelyyn, pihan muotoiluun, eri toimintojen sijoitteluun, kasvi- ja materiaalivalintoihin. Käynnin aikana saat realistisen käsityksen pihan antamista lähtökohdista.


Vanhan pihan omistajalla neuvontakäynti auttaa hahmottamaan mahdollisen uudisrakentamisen lähtökohdat. Mitä kannattaa säästää, mitä korjata ja mikä ehkä pitää uusia kokonaan. Kasvillisuuden käsittelyn ja hoidon arviointi, muun muassa leikkaustarpeiden ja lannoituksen arviointi, voivat sisältyä neuvontakäyntiin. Halutessasi saat ohjeita esimerkiksi pensaiden ja puiden leikkaamiseen, uuden kukkapenkin, pensasistutuksen, nurmikon tai kasvimaan perustamiseen, kompostoinnin aloittamiseen, pihakiveyksen toteuttamiseen ja moneen muuhun käytännön haasteeseen.

Neuvontakäynti auttaa hahmottamaan, ovatko omat ajatukset realistiset, sekä onko toteuttaminen omin voimin mahdollista.


Neuvontakäynti sisältää käynnin asiakkaan pihalla. Neuvontakäynnin hintaan ei sisälly suunnitelmaa, eikä muita kirjallisia tuotoksia. Käynnin aikana voit kirjata ohjeet ja vinkit ylös. Käynnin pohjalta voidaan tarvittaessa sopia esim. yksittäisen istutussuunnitelman tai koko pihan suunnitelman laatimisesta. Neuvontakäynnin kesto määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaan, keskimäärin kesto on n. 2h.
PuutarHanne Pihaneuvontakäynti

(c)2018, All Rights Reserved