PUUTARHANNE KUTSUU - PIHAKUTSUT


PuutarHanne kutsuu –Pihakutsut on hyvin käytännönläheinen opastushetki, joka järjestetään asiakkaan pihassa. Tilaisuus kestää n. 2-3 h ja sen aikana pureudutaan ennalta valittuun ja valmisteltuun aiheeseen. Kutsujen aikana käydään läpi esim. omenapuun istutus niin, että alustan aiheen ensin teoriassa ja sitten toteutamme istutuksen vaihe vaiheelta kasvualustan rakentamisesta tuentaan, istutusleikkaukseen ja viimeistelytöihin asti. Lisäksi jaan mukana oleville koosteen työvaiheista ja muistettavista asioista.


Nämä kutsut järjestetään siis Sinun pihassasi. Sovimme kanssasi kutsujen aihepiirin ennalta ja lähetän Sinulle sähköpostitse listan tarvikkeista, joita Sinun tulee hankkia työvaiheita varten. Listaan myös työvälineet, joita kyseisen tilaisuuden aikana tarvitsemme. Tarvittaessa piipahdan katsomassa paikan ennakkoon.


Sinun tehtäväksesi jää myös kutsua Pihakutsuille osallistujat. Voitte tilata Pihakutsut ystäväporukalla, naapuruston tai taloyhtiön kesken, työkavereiden kanssa kimpassa tai vaikkapa polttaripäivän alkajaisiksi. Sopiva osallistujamäärä on n. 5-10 henkilöä, jolloin jokaisella voisi olla mahdollisuus tarttua työvälineisiin. Laskutan kutsuista Sinua ja jaatte laskun osallistujien kesken osallistumismaksuna. Pihakutsujen jälkeen voitte jatkaa yhteistä hetkeänne vaikkapa lettukestien tai nyyttäreiden merkeissä. Aimo annos käytännön oppeja ja mukavaa yhdessäoloa – aika kutsuva ajatus!


Tarjolla olevia Pihakutsupaketteja:


PuutarHanne kutsuu hedelmäpuita istuttamaan

Tilaisuuden aikana käymme läpi hedelmäpuiden istuttamisen vaihe vaiheelta kasvualustan rakentamisesta tuentaan, istutusleikkaukseen ja viimeistelytöihin asti. Olisi hyvä, jos sinulla olisi vähintään 2 kpl puita istutettavana, jotta käytännön töitä riittäisi kaikille osallistujille.


Sopivin ajankohta näiden kutsujen järjestämiseen on keväästä juhannukseen asti.


 

PuutarHanne kutsuu hedelmäpuita leikkaamaan

Tilaisuuden aikana käymme läpi hedelmäpuiden leikkaamisen vaihe vaiheelta. Omena-, kirsikka- ja luumupuilla on erilaiset leikkaustavat ja ajankohdat. Olisi hyvä, jos sinulla olisi useita puita leikattavana, jotta käytännön töitä riittäisi kaikille osallistujille.


Sopivin ajankohta näiden kutsujen järjestämiseen on osalta maaliskuun lopulla – huhtikuulla.


 

PuutarHanne kutsuu pensaita leikkaamaan

Tilaisuuden aikana käymme läpi koriste- ja/tai marjapensaiden leikkaamisen vaihe vaiheelta. Olisi hyvä, jos sinulla olisi useita pensaita leikattavana, jotta käytännön töitä riittäisi kaikille osallistujille.


Sopivin ajankohta näiden kutsujen järjestämiseen on huhtikuulla – toukokuun alussa.


 

PuutarHanne kutsuu perennapenkkiä perustamaan

Tilaisuuden aikana käymme läpi perennapenkin perustamisen vaihe vaiheelta kasvualustan rakentamisesta ja rajauksesta istuttamiseen asti. Olisi hyvä, jos sinulla olisi n. 2 m² kokoinen penkki perustettavana, jotta ehdimme sen kutsujen aikana toteuttaa.


Sopivin ajankohta näiden kutsujen järjestämiseen on keväästä juhannukseen asti tai elokuulta syyskuun alkupuolelle asti.

(c)2018, All Rights Reserved